Calculer les Bolus


Calculer les Bolus Bolus est un terme associ aux patients diabtiques qui se rfre au ratio insuline--hydrate de carbone. Patients diabtiques doivent prendre de l'insuline pour compenser leur apport en glucides aprs les repas ; gnralement, une dose d'insuline contrebalancera 12 15 grammes de glucides. Toutefois, cela peut varier d'une personne l'autre, comme la sensibilit l'insuline varie. Pour cette raison, utiliser ces calculs de Bolus en rgle gnrale et consulter votre mdecin pour obtenir des instructions spcifiques votre situation.
Calculer vos hydrates de carbone, ou CHO, apport pour chaque repas. Examiner les tiquettes alimentaires sur l'emballage de repas pour plus de dtails. titre d'exemple, supposons que vous mangez 80 grammes de CHO au cours d'un repas. 2 Trouver le rapport insuline--CHO associ votre insuline. Consultez la documentation de l'insuline ou consulter votre mdecin si vous avez besoin de plus d'informations. Exemple, supposons que le ratio est 01:10, ce qui signifie 1 dose d'insuline contrebalancera 10 grammes de CHO. 3 Calculer la dose d'insuline l'aide de la formule : Dose = CHO/grammes o grammes sont le deuxime nombre du ratio insuline--CHO. En reprenant l'exemple de l'tape 2 l'aide de 10 grammes : Dose = 80/10 = 8. Cela signifie que vous aurez besoin de 8 units d'insuline pour contrer les 80 grammes de CHO.
Syminen vinkkej ennen diabeetikoille Ennen diabetes on yleinen terveydentila, jossa henkil on korkea verensokeri tasolla, mutta ei niin korkealle pidettv tysimittainen diabetes. Ihmiset diagnosoitu pre-diabetes vltt sen kehittymss tyypin 2 diabetes osallistumalla pivittinen liikunta ja sy terveellist, tasapainoinen aterioita Hedelmt ja vihannekset Hedelmi ja vihanneksia olisi pivittiseen pre-Diabeettinen diet. Vihanneksia, jotka eivt sisll trkkelyst ovat parempia kuin ne, joilla. Tllaisia vihanneksia ovat parsakaali, pinaatti, porkkana tai vihreit papuja. Valitessaan hedelmi ja vihanneksia, pyrkivt valikoima vrej. Tm varmistaa, ett sinulla on tarpeeksi erilaisia ruokavalio. Kokonaiset jyvt Koko jyv elintarvikkeet ovat parempia kuin jalostettuja elintarvikkeita. Valmisruokien tehdn puhdistettu jauhot ja eivt ole niin terveellisi kuin koko jyv, koska heill ei ole vlttmttmi ravintoaineita. Valitse koko vehnleip sijasta valkoista leip. Korvaa valkoista riisi ja spagetti tysjyvviljaa kollegojensa kanssa. Jopa vlipaloja, kuten keksej tai tortilloja on koko jyv korvikkeita. Pavut Kuivatut pavut, linssit ja palkokasvit ovat runsaasti proteiinia, vitamiineja ja kivennisaineita. Ne ovat runsaasti kuitua. Sy papuja useita kertoja viikossa mahdollisimman terveyshydyt. Voit valita punaiset pavut, limapavut, pinto pavut, mustia papuja tai hyvstell list erilaisia aterioita. Liha Lihat ovat trke osa ennalta Diabeettinen ruokavalion, koska ne eivt ole hiilihydraatteja ja siksi eivt nosta verensokeria. Toinen etu lihaa on runsaasti proteiinia. Kuitenkin sinun ei pitisi syd vain lihaa. Valitse kuivat lihapalat suosikki naudanlihaa, sianlihaa tai kanaa. Jos mahdollista, Poista ihon ennen kuluttaa lihaa. Juomia Juo rasvatonta maitoa sijasta tysmaitoa vhent rasvaa kulutetaan. Rajoittaa makeiden juomien, kuten teet, booli ja sooda. Korvata nm vhkalorisia juomia, kuten ruokavalio sooda tai muita vhkalorisia juomia. Ennen kaikkea nestemist ravintoa tulisi sislt paljon vett. Muita vinkkej Sy kalaa vhintn kaksi tai kolme kertaa viikossa. Rajoittaa saanti korkea-kalori vlipaloja, kuten keksej, perunalastut, jtel ja leivonnaisia. Jos kytt ljy ruoanlaittoon, kytt nestemist ljy kuin kiinte ljy. Kiinte ljy on korkea trans ja tyydyttyneit rasvoja. Rajoittaa annoskoot ohjata paino.